Лабрадорит

Кристалът от Лабрадорит е камък на магията, събуждащ във вас мистични и магически способности и психически сили. Той е  много мощен и може да се използва, за да внесе невероятни промени в живота ви. Вибрацията му притежава широко ниво на защита от негативност, така че не може да се използва за злонамереност.

Това е камък, чиято енергия е доста видима за потребителя, тъй като работи бързо. Носенето на лабрадорит ви зарежда с усещане за вълнение и приключение, за да предприемете необходимите стъпки , за да отидете там, където не сте ходили преди! За да увеличите възможностите, присъщи на камъка, дръжте го възможно най-високо върху тялото си.

Носенето на бижута с кристали от лабрадорит е мощен начин да използвате този камък за развитие на психически сили, тъй като наличието му в аурата ви ще стимулира създаване  и развитието на много психически дарби. Носенето на лабрадорит, като прекрасни кристални бижута ви помага да разберете съдбата си, този път, който сте избрали, преди да дойдете тук в земния план. Този кристал помага на случайността, съвпаденията и синхронността да текат в живота ви. Също така ви помага да се освободите от мисли, които могат да ви попречат да предприемете действия по онези неща, за които сте вдъхновени. 

Зодии – Водолей, Стрелец, Скорпион

Чакри – Гърлена и Коронна чакра

Планети – Луна и Уран

Елементи – Вода и Въздух

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published